Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

23 ЖОВ

2016 рік буде більш заможним, ніж нинішній – Руслан Демчак

Читати
20 ЖОВ

Руслан Демчак про надання реальної соціальної допомоги сім’ям учасників АТО

В Раді зареєстрований проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», щодо соціального захисту членів сімей учасників антитерористичної операції, реєстр.№ 3339.

Читати
13 ЖОВ

Руслан Демчак: «Україна може допомогти Казахстану торгувати в європейській зоні вільної торгівлі»

Казахстан може стати для України сухопутними дверима в Китай, а Україна для Казахстану - вікном у Європу. Такою думкою поділився народний депутат України, керівник міжпарламентської групи дружби «Україна-Казахстан» Руслан Демчак беручи участь у бізнес-форумі в Астані.

Читати
01 ЖОВ

Руслан Демчак: «Для розвитку підприємництва в Україні необхідно стимулювати державі: ділову активність, дерегуляцію та інвестиційну привабливість»

Розпочавши свій виступ на парламентських слуханнях «Розвиток підприємництва в Україні та підтримка малого і середнього бізнесу» Руслан Демчак зазначив, що наразі у Верховній раді є критична маса депутатів-бізнесменів, які із середини знають всі проблеми бізнесу: «Довгий час очолюючи  Федерацію роботодавців Києва, розумію щоденні проблеми бізнесу, і глобальні економічні, які мають вплив на всю економіку України та підприємництво. Можливо, сьогодні не тими темпами йдуть очікувані зміни, але вони є! Макроекономічні показники  дійсно стабілізувалися. Ми бачимо це по курсу гривні, по зменшенню облікової ставки НБУ. Сподіваюсь, що облікова ставка і в подальшому буде зменшуватися, що буде створювати додаткові внутрішні можливості для кредитування українськими банками».

Читати
25 ВЕР

Зниження облікової ставки НБУ до 22%

Національний банк України з 25 вересня знижує облікову ставку до 22% з 27% річних, встановлених на даний час. Рішення про зниження облікової ставки до 22% закріплене у постанові Нацбанку №627 від 24 вересня "Про регулювання грошово-кредитного ринку".

Читати
16 ВЕР

Звіт народного депутата України Руслана Демчака за 2 сесії роботи Верховної Ради

Пропонуємо Вашій увазі звіт народного депутата України Руслана Демчака 2 сесії роботи Верховної Ради.

Читати
28 СЕР

Зниження облікової ставки НБУ до 27%

З початку року з приводу високої облікової ставки було багато критики на адресу НБУ. Але це було вимушене рішення щоб вгамувати лютневу девальвацію гривні.

Читати
18 СЕР

Руслан Демчак: «Всі наші проблеми від бідності і некомпетентності»

Інтерв’ю для інтернет-видання Грушевського, 5

Читати
14 СЕР

Руслан Демчак пропонує відкрити банкам доступ до інформації про платників податків

Читати
07 СЕР

Про роботу Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності за 2 сесію VIIІ скликання (лютий - липень 2015 року)

За період другої сесії Верховної Ради України восьмого скликання Комітетом з питань фінансової політики і банківської діяльності було проведено 19 засідань Комітету. Окремої уваги заслуговує організація та проведення Головою Комітету Рибалкою С.В. виїзного засідання Комітету до міста Дніпропетровськ. На засіданнях Комітету було розглянуто 56 питань порядку денного.

Читати

 

1
...
24 25 26 27 28
...
33